top of page
Ansigtsmassage med cupping og gua sha

Gau sha og cupping er  dybdegående til massage af ansigt, hals for at forbedre blodcirkulationen og afspænde musklerne.
Regelmæssigt behandling vil opstramme huden, udligne linjer, reducere rynker og mindske poser under øjnene og give fornyet glød i huden og en mere ensartet hudtone.

Gua sha sætter gang i blodcirkulationen, aktiverer lymfedrænagen og stimulerer energibanerne. Derfor har Gua sha massage også en meget effektiv udrensende effekt på inflammation, ophobninger af affaldsstoffer og overflødig væske.

I massagen indgår også akupressur tryk, der stimulerer forskellige ansigtspunkter, som har forbindelse til nervesystemet og kredsløbet  og har en utroligt dejlig, beroligende virkning.

Cupping ( bløde siliconecupper ) løfter op i vævet, så der bliver bedre plads til energi og væsker, og hævelser eller væskesamlinger vil trænge ud gennem huden.

Cupping bevæger lymfe og blod og medvirker til at udtrække og fjerne affaldsstoffer.

Cupping styrker fornyelsen af celler, så huden har mere modstandskraft mod udefra kommende påvirkninger, som vind, fugt, kulde og varme. Efter cupping vil huden være en smule irriteret og rød, som følge af stigningen i hudtemperatur og den øgede blodcirkulation

Behandlingen starter med at du  ligger på en briks med tæppe over og lytter til afslappet musik.  Får nakken og hovedbundsmassage.

Påført hybenkenkerneolie

Gua Sha behandling

Akupressur tryk

Cupping behandling

Ansigts rulle, som er kølende krystaller.

Ansigt afrenses med økologisk skintonic .

Let fodmassage og håndmassage.

 Gua Sha stammer fra Kina og er en tusind år gammel teknik, hvor man skraber på huden for at fjerne gift- og affaldsstoffer samt spændinger og smerter

Bestil tid i dag og få en himmelsk oplevelse .

IMG_20230717_190040617_edited.jpg
bottom of page